Tarief

Tarieven:

Uurtarief van Maya Kuyt: € 275 exclusief BTW.

Uurtarief van Erik Houben: € 250 exclusief BTW.

Advokuyt rekent geen kantoorkosten. Gemaakte verschotten (zoals griffierecht, deurwaarderskosten, reiskosten, kosten van uittreksels KvK, GBA) worden uiteraard wel in rekening gebracht.

N.B. Indien AdvoKuyt optreedt voor een werknemer, kan meestal worden afgesproken dat de werkgever de advocaatkosten voor zijn rekening neemt.

Bespreekbaar:

  • Vaste prijsafspraak
  • Basistarief vermeerderd met resultaatafhankelijke opslag
  • Prijs per dagdeel (voor werk op locatie)
Advocaten

Advokuyt biedt u  een specialist in arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht of pensioenrecht met de kwaliteit van een topkantoor voor een fair tarief. Wij werken niet met stagiairs of medewerkers, maar helpen u zelf direct met de beste service. Uw belang staat bij ons altijd voorop.

Door onze goede bereikbaarheid en grote mate van vakinhoudelijke kennis zijn we uw ideale sparringpartner op niveau.

Maya Kuyt-Fokkens en Erik Houben geven u snel, praktisch, duidelijk en goed advies.

AdvoKuyt is een besloten vennootschap en de advocaten van AdvoKuyt zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (De adresgegevens van de NOvA: Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, 070 3353535, info@advocatenorde.nl).

AdvoKuyt is vanzelfsprekend verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid (bij HDI-Gerling Verzekeringen N.V.) tot een maximum van € 2.000.000. 

AdvoKuyt heeft een klachtenregeling die van toepassing is op iedere opdracht. De klachtenregeling staat in het kwaliteitshandboek van AdvoKuyt (te downloaden onderaan de pagina).