Maya Kuyt-Fokkens

Maya Kuyt-Fokkens heeft vanaf 1990 als arbeidsrechtadvocaat  (gespecialiseerd in collectief arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en pensioenrecht) gewerkt op een topkantoor, Buruma Maris, later Houthoff Buruma, in Den Haag. Zij begeleidde grote fusies en reorganisaties (onder andere voor Danone, Sony en T-Mobile). Zij trad op namens NOS, Alcatel, Schindler Liften en vele andere bedrijven, maar ook voor werknemers en statutair directeuren. Zij heeft een boek over ontslagregelingen geschreven en zij heeft een groot aantal artikelen gepubliceerd. In de Legal 500 werd zij vermeld als arbeidsrechtspecialist.

Maya is lid van de VAAN, van de Vereniging voor Arbeidsrecht, de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten en van de Vereninging voor Pensioenrecht.

M: 06- 518 299 84

Advocaten

Advokuyt biedt u  een specialist in arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht of pensioenrecht met de kwaliteit van een topkantoor voor een fair tarief. Wij werken niet met stagiairs of medewerkers, maar helpen u zelf direct met de beste service. Uw belang staat bij ons altijd voorop.

Door onze goede bereikbaarheid en grote mate van vakinhoudelijke kennis zijn we uw ideale sparringpartner op niveau.

Maya Kuyt-Fokkens en Erik Houben geven u snel, praktisch, duidelijk en goed advies.

AdvoKuyt is een besloten vennootschap en de advocaten van AdvoKuyt zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (De adresgegevens van de NOvA: Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, 070 3353535, info@advocatenorde.nl).

AdvoKuyt is vanzelfsprekend verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid (bij HDI-Gerling Verzekeringen N.V.) tot een maximum van € 2.000.000. 

AdvoKuyt heeft een klachtenregeling die van toepassing is op iedere opdracht. De klachtenregeling staat in het kwaliteitshandboek van AdvoKuyt (te downloaden onderaan de pagina).