Erik Houben

Erik Houben studeerde in 2004 af aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie arbeidsrecht. Tot 2009 werkte hij als advocaat Arbeidsrecht bij Houthoff Buruma. Na een wereldreis van bijna een jaar is hij in 2010 samen met Maya Kuyt gestart met Advokuyt.

Erik houdt zich onder meer bezig met het voeren c.q. achter de schermen begeleiden van (ontslag)procedures voor werknemers en werkgevers. Hij begeleidt zowel collectieve als individuele ontslagen, en adviseert over strategie en arbeidsprocesrecht, bijzondere bedingen zoals het concurrentiebeding en flexibele arbeidsrelaties (o.a. detachering en payrolling). Vanzelfsprekend is hij vakkundig in het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten, maar ook in CAO-recht, medezeggenschapsrecht en privacy kwesties. Tussen de bedrijven door is hij molenaar op (zijn) molen de Morgenster in Aarlanderveen.

Erik is lid van de VAAN, van de Vereniging voor Arbeidsrecht, de Vereniging voor Jonge Arbeidsrechtjuristen en van de Vereniging van Haagse Arbeidsrecht Advocaten.

M: 06- 8 123 18 16

Advocaten

Advokuyt biedt u  een specialist in arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht of pensioenrecht met de kwaliteit van een topkantoor voor een fair tarief. Wij werken niet met stagiairs of medewerkers, maar helpen u zelf direct met de beste service. Uw belang staat bij ons altijd voorop.

Door onze goede bereikbaarheid en grote mate van vakinhoudelijke kennis zijn we uw ideale sparringpartner op niveau.

Maya Kuyt-Fokkens en Erik Houben geven u snel, praktisch, duidelijk en goed advies.

AdvoKuyt is een besloten vennootschap en de advocaten van AdvoKuyt zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (De adresgegevens van de NOvA: Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, 070 3353535, info@advocatenorde.nl).

AdvoKuyt is vanzelfsprekend verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid (bij HDI-Gerling Verzekeringen N.V.) tot een maximum van € 2.000.000. 

AdvoKuyt heeft een klachtenregeling die van toepassing is op iedere opdracht. De klachtenregeling staat in het kwaliteitshandboek van AdvoKuyt (te downloaden onderaan de pagina).